Maatslippers

Maatslippers bij Van der Spek Podologie

Maakt u gebruik van steunzolen in uw schoenen, maar draagt u in huis of tijdens warme dagen ook graag open schoeisel?
Vanaf heden is het mogelijk om uw eigen steunzolen te verwerken in slippers. Maatslippers noemen wij dit bij Van der Spek Podologie.

Het uiterlijk van de slippers zal bij velen van u bekend voorkomen. Deze solide basis wordt gebruikt om een op maat gemaakt voetbed, de steunzool in te plaatsen.
Omdat dit maatwerk betreft kunnen bijvoorbeeld hoogte verschillen zoals bij beenlengte verschillen in de basis van de slippers worden verwerkt.
In de praktijk staan naast voorbeeldslippers, pasmodellen om de precieze maat te bepalen van uw slippers.

De steunzolen voor het vervaardigen van uw maatslippers kunnen worden vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering, de basis van de maatslippers komen niet in aanmerking voor vergoeding.

U kunt kiezen uit een slipper met 1, 2 of 3 banden. Deze banden worden gemaakt van leer, hierin kunt u kiezen uit de kleuren zwart, bruin, donker groen, donker blauw en rood.

Meerdere uitvoeringen worden later in het jaar verwacht. Hierbij kunt u denken aan de teenslipper en teenslipper met gesp.
Houdt de website in de gaten!

Van der Spek Podologie maatslipper 1 band.jpg Van der Spek Podologie maatslipper 2 banden.jpg Van der Spek Podologie maatslipper 3 banden.jpg